Стратегическа бизнес настолна игра, която ще ви завладее със своята динамика.

Когато започнеш да правиш бизнес в конкурентна среда, емоциите те завладяват. Мисълта ти се изостря и не спираш да мислиш как да бъдеш преди всички, как да задържиш положителен финансов резултат. Започваш да виждаш риска във всяко взето решение, но без да поемаш риск, нямаш шанс за победа. Стратегическата настолна игра „You Lead“ ти дава възможност да опитваш различни бизнес стратегии, докато се забавляваш. Макар и да си мислиш, че това е просто игра, ще видиш, че ще искаш да я спечелиш, а ние ти гарантираме, че това не е никак лесно. Освен това, всеки път ще ти е нужна различна стратегия, защото голяма част от секторите в играта са динамични, а не фиксирани на игралното табло.

Усъвършенствай своите бизнес умения, докато се забавляваш с най-яката бордова игра. Засегнати са умения, като:

✅ Мениджмънт на персонал
✅ Бизнес мениджмънт
✅ Бизнес интуиция
✅ Работа с парични потоци
✅ Бизнес на франчайз
✅ Преговори
✅ Финанси

Развивай своята бизнес интуиция, защото ще ти бъде нужна. Конкуренцията винаги ще диша във врата ти, затова бъди нащрек и не забравяй, че ТИ ВОДИШ!

Силна емоция, съчетана с голяма динамика

В настолната игра има 35 бизнес карти, които спомагат за голямата динамика и имат различен ефект в зависимост от вашата бизнес стратегия. Може да правите бизнес на франчайз, да развивате самостоятелни компании и/или да притежавате различни бизнес услуги.

Служители с различна степен на квалификация

В бизнес настолната игра има 60 пула, играещи ролята на различни нива специалисти. Квалификацията на вашите служители и дали въобще ще имате допълнително наети, е ваше решение, но не само защото знаете, че добрите кадри са кът и невинаги са на разположение.

Магнитно табло с динамични сектори

Масивно игрално табло, съставено от 4 много твърди части. Играта дава възможност на участниците всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин.

Балансирана настолна игра, в която многото късмет със слаба бизнес стратегия няма да ви превърне в победител.

Kъсмет35%
35%
Стратегия65%
65%
Мениджмънт60%
60%

Очаква ви голямо разнообразие от бизнеси, като 28 от тях са франчайз бизнеси.

Настолната игра дава възможност на участниците, всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин. Вие решавате, дали да правите бизнес на франчайз или не, поради изобилието от бизнес възможности.

Купувайте и продавайте бизнеси, назначавайте и съкращавайте служители. Партнирайте и/или се конкурирайте. Всяко ваше решение оказва влияние върху развоя на играта. Емоцията винаги е гарантирана, а победата зависи от вас.

Бизнесите са повече от свободните сектори на игралното табло, така че, дали не е добре да имате брокер на имоти? 🙂

Как ще се справиш с мениджмънта и финансите?

От момента, в който хвърлите заровете за първи път, вие започвате да взимате стратегически решения. В тази бордова игра вие не сте инвеститор, а предприемач. За да победите ви е нужно комплексно мениджърско мислене.

Меню