Стратегическа бизнес настолна игра, която ще ви завладее със своята динамика.

Предизвикай предприеача в теб и изпитай бизнес интуицията си,докато се забавляваш. Дали ще бъдеш победител или ще си първият загубил бизнеса си играч?

Когато започнеш да правиш бизнес в конкурентна среда, емоциите те завладяват. Мисълта ти се изостря и не спираш да мислиш как да победиш останалите играчи. Започваш да виждаш риска във всяко твое решение, но без риск, нямаш шанс за победа. Стратегическата настолна бизнес игра „You Lead“ ти дава възможност да опитваш различни бизнес стратегии, докато се забавляваш. Макар и да си мислиш, че това е просто игра, ще видиш, че ще искаш да я спечелиш, а ние ти гарантираме, че това не е никак лесно. Освен това, всеки път ще ти е нужна различна стратегия, защото голяма част от секторите в играта са динамични, а не фиксирани на игралното табло.

Какво ще трябва да правиш?:

✅ Мениджмънт на персонал
✅ Инвестиции в бизнеси
✅ Бизнес мениджмънт
✅ Работа с парични потоци
✅ Управление на франчайз бзнеси
✅ Преговори
✅ Управление на финанси

Силна емоция, съчетана с голяма динамика

В настолната игра има 35 магнитни карти, които спомагат за голямата динамика и имат различен ефект в зависимост от вашата бизнес стратегия. И не на последно място, това е една много забавна игра, която развива бизнес мисленето, търговските умения и предприемаческата интуиция.

Служители с различна степен на квалификация

В стратегическата настолна игра има 60 магнитни пула, играещи ролята на различни нива специалисти. Квалификацията на вашите служители и дали въобще ще имате допълнително наети, е ваше решение, но не само защото знаете, че добрите кадри са кът и невинаги са на разположение.

Магнитно табло с динамични сектори

Масивно и магнитно игрално табло, съставено от 4 части, в които са вградени 16 магнитни плоскости. Играта дава възможност на участниците всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин. Вие решавате дали да правите бизнес на франчайз, или защо не в сферата на услугите.

Балансирана настолна игра, в която многото късмет със слаба бизнес стратегия няма да ви превърне в победител.

Kъсмет35%
35%
Стратегия65%
65%
Мениджмънт60%
60%

Очаква ви голямо разнообразие от бизнеси, като 28 от тях са франчайз бизнеси.

Настолната игра дава възможност на участниците, всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин. Вие решавате, дали да правите бизнес на франчайз или не, поради изобилието от бизнес възможности.

Купувайте и продавайте бизнеси, назначавайте и съкращавайте служители. Партнирайте и/или се конкурирайте. Всяко ваше решение оказва влияние върху развоя на играта. Емоцията винаги е гарантирана, а победата зависи от вас.

Бизнесите са повече от свободните сектори на игралното табло, така че, дали не е добре да имате брокер на имоти? 🙂

Как ще се справиш с мениджмънта и финансите?

От момента, в който хвърлите заровете за първи път, вие започвате да взимате стратегически решения. В тази бордова игра вие не сте инвеститор, а предприемач. За да победите ви е нужно комплексно мениджърско мислене.

РЕСУРСИ И ОТГОВОРИ НА НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИ ВЪПРОСИ
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ | FAQ
Меню