You Lead: Погледнете бизнеса от една нова перспектива!

Предизвикай предприеача в теб и изпитай бизнес интуицията си,докато се забавляваш. Дали ще бъдеш победител или ще си първият загубил бизнеса си играч?

Предприемач или наблюдател? Къде се намирате?
В „You Lead“ всичко зависи от вас. В динамичния свят на бизнеса, всеки твой ход определя дали ще станеш корпоративен титан или ще се озовеш извън играта.

Не просто игра, а състезание в стратегическо мислене:
Запитайте се: какъв е вашият следващ ход в бурния свят на корпоративните битки? В „You Lead“ ще трябва да избирате между разнообразие от бизнес стратегии, като всеки път преоценявате вашата позиция.

Динамика и променливост:
Забравете за игри, където може да прогнозирате края още в началото. С „You Lead“, всяка партия е нова възможност, нова стратегия и нов предизвикателство. Вълнението не угасва.

Във вашите ръце е ключът към успешния бизнес:

  • Управлявайте персонала с ум и тактика.
  • Взимайте информирани решения за инвестиции.
  • Оптимизирайте вашите финансови потоци.
  • Ръководете франчайз бизнеси и преговаряйте умело.
  • Бъдете готови да преосмисляте вашата стратегия с всяка нова игра.

Франчайз или свободен бизнес?
С 28 различни франчайз бизнеса на борда, изборът е вашият. Купувайте, продавайте, партнирайте или конкурирайте. Бизнесът е непрекъсната промяна, а в „You Lead“ промените са драматични.

Брокер на имоти, защо не?
С толкова много бизнес възможности, понякога е добре да имате коз в ръкава.

„You Lead“ – емоция, стратегия и адреналин в една кутия. Предприемачи, готови ли сте да се изправите пред предизвикателствата? Нека бизнесът започне!

Силна емоция, съчетана с голяма динамика

В настолната игра има 35 магнитни карти, които спомагат за голямата динамика и имат различен ефект в зависимост от вашата бизнес стратегия. И не на последно място, това е една много забавна игра, която развива бизнес мисленето, търговските умения и предприемаческата интуиция.

Служители с различна степен на квалификация

В стратегическата настолна игра има 60 магнитни пула, играещи ролята на различни нива специалисти. Квалификацията на вашите служители и дали въобще ще имате допълнително наети, е ваше решение, но не само защото знаете, че добрите кадри са кът и невинаги са на разположение.

Магнитно табло с динамични сектори

Масивно и магнитно игрално табло, съставено от 4 части, в които са вградени 16 магнитни плоскости. Играта дава възможност на участниците всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин. Вие решавате дали да правите бизнес на франчайз, или защо не в сферата на услугите.

Балансирана настолна игра, в която многото късмет със слаба бизнес стратегия няма да ви превърне в победител.

Kъсмет35%
35%
Стратегия65%
65%
Мениджмънт60%
60%

Очаква ви голямо разнообразие от бизнеси, като 28 от тях са франчайз бизнеси.

Настолната игра дава възможност на участниците, всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин. Вие решавате, дали да правите бизнес на франчайз или не, поради изобилието от бизнес възможности.

Купувайте и продавайте бизнеси, назначавайте и съкращавайте служители. Партнирайте и/или се конкурирайте. Всяко ваше решение оказва влияние върху развоя на играта. Емоцията винаги е гарантирана, а победата зависи от вас.

Бизнесите са повече от свободните сектори на игралното табло, така че, дали не е добре да имате брокер на имоти? 🙂

Как ще се справиш с мениджмънта и финансите?

От момента, в който хвърлите заровете за първи път, вие започвате да взимате стратегически решения. В тази бордова игра вие не сте инвеститор, а предприемач. За да победите ви е нужно комплексно мениджърско мислене.

РЕСУРСИ И ОТГОВОРИ НА НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИ ВЪПРОСИ
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ | FAQ
Меню