НАСТОЛНА БИЗНЕС ИГРА ``YOU LEAD``

Предизвикай предприеача в теб и изпитай бизнес интуицията си, докато се забавляваш. Дали ще бъдеш победител или ще си първият загубил бизнеса си играч?

Предприемач или наблюдател? 
В „You Lead“ всичко зависи от теб. В динамичния свят на бизнеса, всеки твой ход определя дали ще станеш корпоративен титан или ще се озовеш извън играта.

Не просто игра, а състезание в стратегическо мислене: Какъв е твоят следващ ход в бурния свят на корпоративните битки? В „You Lead“ ще трябва да избираш между разнообразие от бизнес стратегии, като всеки път преоценяваш позицията си.

Забрави за игри, в които може да прогнозираш края още в началото. В „You Lead“, всяка игра е нова възможност, нова стратегия и ново предизвикателство. Вълнението не угасва.

  • Управлявай персонала с ум и тактика.
  • Взимай информирани решения за инвестиции.
  • Оптимизирай финансовите потоци.
  • Развивай франчайз бизнеси и преговаряй умело.
  • Бъди готов да преосмилиш стратегията си с всяка нова игра.

Франчайз или свободен бизнес?
С 28 различни франчайз бизнеса на борда, изборът е твой. Купувай, продавай, партнирай или конкурирай. Бизнесът е в непрекъсната промяна, а в „You Lead“ промените са драматични.

Брокер на имоти, защо не?
С толкова много бизнес възможности, понякога е добре да имаш коз в ръкава.

„You Lead“ – емоция, стратегия и адреналин в една кутия. Предприемачи, готови ли сте да се изправите пред предизвикателствата? Нека бизнесът започне!

Силна емоция, съчетана с голяма динамика

В настолната игра има 35 магнитни карти, които спомагат за голямата динамика и имат различен ефект в зависимост от вашата бизнес стратегия. И не на последно място, това е една много забавна игра, която развива бизнес мисленето, търговските умения и предприемаческата интуиция.

Служители с различна степен на квалификация

В стратегическата настолна игра има 60 магнитни пула, играещи ролята на различни нива специалисти. Квалификацията на вашите служители и дали въобще ще имате допълнително наети, е ваше решение, но не само защото знаете, че добрите кадри са кът и невинаги са на разположение.

Магнитно табло с динамични сектори

Масивно и магнитно игрално табло, съставено от 4 части, в които са вградени 16 магнитни плоскости. Играта дава възможност на участниците всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин. Вие решавате дали да правите бизнес на франчайз, или защо не в сферата на услугите.

Балансирана настолна игра, в която многото късмет със слаба бизнес стратегия няма да ви превърне в победител.

Kъсмет35%
35%
Стратегия80%
80%
Мениджмънт80%
80%
РЕСУРСИ И ОТГОВОРИ НА НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИ ВЪПРОСИ
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ | FAQ

Когато един играч няма възможност да плати дадено задължение, трябва да обяви фалит. Тогава всички негови бизнеси и пари се връщат в играта, след което могат да бъдат закупени отново от останалите играчи.

Когато един играч фалира, банката изплаща на останалите играчи по 300$ за всеки един активен бизнес, за да могат те да продължат развитието си. Същото се случва, когато фалира и втори играч. В играта трябва да остане само един победител.

Бизнесите върнати в играта от фалирал играч, се закупуват по същия начин, както в самото начало на играта. Не можете да закупите франчайз бизнес от банката. Можете да го направите само от играч, който притежава Master Franchise.

При всяка обиколка, можете да влезете във вътрешния кръг на играта. Навлизането не е задължително, а е право на ваш избор. Ако влезете във вътрешния кръг на играта, можете да направите само една обиколка, след което трябва да излезете. Единственият начин да се завъртите във вътрешния кръг повече от веднъж, е, ако мостът е затворен.

Когато стъпите на моста (вашият ход свършва на моста), вие получавате правото да го затворите за три поредни ваши хода, като преди това трябва да обявите от коя страна на моста оставате. Ако останете от вътрешната страна на моста и направите обиколка преди мостът да бъде отворен, тогава вие ще трябва да направите още една обиколка. Единственият начин да се завъртите във вътрешния кръг повече от веднъж, е, ако мостът е затворен.

Когато стъпите на своята карта Manage Your Business, можете да си купите специални карти само от бизнесите, които са станали собственост на някой играч. Не забравяйте, че всеки играч сам преценява дали да продава своите специални карти, както и на каква цена да ги продава.

Когато закупите бизнес, към който има 3 специални карти, вие получавате и трите карти заедно с бизнеса. Можете да използвате всичките карти за ваши нужди, или да ги продадете на другите играчи, спазвайки правилата на играта.

Ако притежавате специални карти, вие можете да ги продадете на играч, само когато стъпи на вашия бизнес, притежаващ картите, или когато дадения играч стъпи на собственото си поле Manage Your Business.