ИЗКУСТВОТО НА ПРОДАЖБАТА

Обучение по продажби, което ще ви покаже, че комуникацията е власт, която не ни е дадена по рождение. Единствените хора, които осигуряват приходи на дадена компания са търговците, а продажбата не е достатъчно изучавана и не й се отделя достатъчно време, което е в противоречие с важността й за бизнеса.

Гмурнете се на дълбоко в продажбите и убеждаващата комуникация. Нека вникнем в психологията на потребителя и в механизмите за оказване на влияние.

  • Еднодневно обучение по продажби, съвкупност от теория, практика, видео, анализи. Ден изпълнен с емоция и полезни насоки.

Обучението по продажби е нещо, което трябва да преживеете. Ползите от него са различни за всеки участник. Много зависи къде сте в момента и къде искате да стигнете. Вашата нагласа, желание, воля, амбиция, са от значение за усвояването на материята.

Обучението по продажби показва големите възможности на комуникацията. Начини за справяне с възражения. Ефективно използване на всяка една информация и трансформирането й в полза на продаващия. Има още много, което се случва по време на обучението, но то само по себе си не може да превърне човек в супер успешен търговец. Изискват се продължителни тренировки и анализи, ако искате да достигнете високо ниво в убеждаващата комуникация.

YouTube
LinkedIn
Instagram

КАК ЩЕ ВИ СЕ ОТРАЗИ НА БИЗНЕСА 10% РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ?

Обучението е много добра комбинация от модули, в които информацията бива подадена към присъстващите по изключително достъпен начин под формата на теория, видео, практика и анализи.

С придобитите знания, ще можете да увеличите ефективността на Вашия маркетинг и продажби, да създавате значително по-ефективни и стратегически издържани маркетингови активности, а в директните продажби ще имате завидни резултати. Разбира се с практиката резултатите, ще се увеличават.

Подходът Ви в продажбите ще стане в пъти по-резултатен и гарантирано, ще продавате по-добре от всякога!

Ще се научите да добавяте и отнемате стойност. Вече цената няма да бъде водещ фактор в продажбите. Ще можете да планирате стратегически и да се отличавате изключително интелигентно от конкуренцията.

Представените стратегии, лостове и механизми за ефективни продажби, ще променят и/или изключително добре, ще допълнят разбиранията Ви за продажбите.

Бизнесът Ви ще поеме нова посока на развитие, а търговците ще заключват сделките с лекота – прилагайки доказано ефективни техники за оказване на влияние.

Ще можете да работите много ефективно с Вашата фокус група. Вашите клиенти ще станат извор на нови, а конкурентите ще се превърнат в източник на идеи за бизнес развитие!

След обучението, присъствалите се чувстват мотивирани и окрилени, готови за завоюване на пазарен дял и постигане на високи цели!

С допълнителни тренировки, прилагайки наученото, всеки един ще може да оказва сериозно влияние, да бъде убедителен и да продава с лекота, както в директните продажби така и в продажбите от разстояние.

Сложете край на слабите месеците с обороти под необходимия минимум!

„Изкуството на продажбата“ е професионално обучение, съчетаващо теория и практика, създадено по ноу-хау на Радослав Благоев, който е професионален бизнес консултант, като през 2019 г. бе награден с приз „Бизнес консултант на годината“. Изключително ефективен треньор по продажби, с голям практически опит. Автор на бестселъра „Хвани Жокера“ за стратегически продажби и убеждаваща комуникация (книгата бе отличена с приз, „книга на годината“ в категория бизнес за 2018 г). Автор на книгата „Бизнес над червената линия

Връчване на голямата награда - Бизнес консултант на 2019 г.

ВАШИТЕ СЪРЦА

Колебаете се дали това обучение е за вас? Прочете книгата ``Хвани Жокера`` и може би след това, ще ви е по-лесно да вземете решение.

Еднодневно обучение | цена за 1 човек
180 лв. SALES MASTER PROGRAM
  • Еднодневно обучение
  • 2 кафе паузи ( включени в цената)
  • 1 обяд на блок маса (включен в цената)
  • Сертификат
Еднодневно обучение | цена за 3 човека
450 лв. SALES MASTER PROGRAM
  • Еднодневно обучение
  • 2 кафе паузи ( включени в цената)
  • 1 обяд на блок маса (включен в цената)
  • Сертификат
Меню