ТИ ВОДИШ

„ТИ ВОДИШ“ е книга, която трябва да прочете всеки предприемач! Чрез множеството примери, включени в нея, авторът показва, че успехът и резултатите са проекция на мисленето на различните собственици и мениджъри. Обяснява също къде са често срещаните проблеми, грешки и пропуски в бизнеса и поведението им. „ТИ ВОДИШ“ оказва силно емоционално въздействие и вдъхновява предприемачите. Помага им да променят нагласите си, което води до бързо подобрение на резултатите в техния бизнес.

📕 Почти всеки бизнес попада в червения бизнес океан, където да оцелееш не е лесно, а да завземеш пазарен дял е истинско предизвикателство. Книгата „ТИ ВОДИШ“ е именно за тези предприемачи, борещи се за клиенти и развитие на бизнеса във високо конкурентна среда.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 39 ЛВ.

Здравейте, радвам се че новата ми книга е привлякла Вашия интерес и съм убеден, че щом четете тези редове, то Вие неминуемо съвсем скоро ще се радвате на повече продажби и на по-успешен бизнес.

Какво ще ви даде книгата ``ТИ ВОДИШ``?

Няма предприемач, който да е прочел книгата „ТИ ВОДИШ“ и да не е почувствал мощен прилив на енергия и готовност за нови завоевания. Тази книга гарантира силна мотивация на предприемача, чрез психология на успеха.

След прочитането на книгата за вас вече няма да има бариери, които да не можете да вдигнете. Няма да има недостижими цели, а тези които ви казват, че нещо няма как да стане няма да успеят да ви разочароват, защото ще знаете кой води – ТИ ВОДИШ!

Тази книга в комбинация с другите две книги на автора се превръщат в безценни за бизнеса по мнение на хиляди читатели.

LinkedIn
Instagram
YouTube
ВАШИТЕ СЪРЦА
СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Меню