ТИ ВОДИШ

„ТИ ВОДИШ“ е книга за лидерство! Всеки е роден лидер, но след това средата и системата му отнема правото да ВОДИ. Книгата дава възможност на всеки да поеме своя път на реализация и да последва смело мечтите си. Чрез множеството примери, включени в нея, авторът показва, че успехът и резултатите са проекция на мисленето на различните собственици и мениджъри.

Обяснява също къде са често срещаните проблеми, грешки и пропуски в бизнеса и поведението им. „ТИ ВОДИШ“ оказва силно емоционално въздействие и вдъхновява предприемачите. Помага им да променят нагласите си, което води до бързо подобрение на резултатите в техния бизнес.

Почти всеки бизнес попада в червения бизнес океан, където да оцелееш не е лесно, а да завземеш пазарен дял е истинско предизвикателство. Книгата „ТИ ВОДИШ“ е инструмент за справяне в трудни ситуации, за предприемачи, борещи се за клиенти и развитие на бизнеса във високо конкурентна среда.

Какво ще ви даде книгата ``ТИ ВОДИШ``?

Заряд за успех. Нагласа са лидерство и високи постижения. Няма предприемач, който да е прочел книгата „ТИ ВОДИШ“ и да не е почувствал мощен прилив на енергия и готовност за нови завоевания. Тази книга гарантира силна мотивация на предприемача, чрез психология на успеха.

След прочитането на книгата за вас вече няма да има бариери, които да не можете да вдигнете. Няма да има недостижими цели, а тези които ви казват, че нещо няма как да стане няма да успеят да ви разочароват, защото ще знаете кой води – ТИ ВОДИШ!

Тази книга в комбинация с другите две книги на автора се превръщат в безценни за бизнеса по мнение на хиляди читатели.

ВАШИТЕ СЪРЦА
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ