ТИ ВОДИШ

„ТИ ВОДИШ“ е книга, която трябва да прочете всеки предприемач! Чрез множеството примери, включени в нея, авторът показва, че успехът и резултатите са проекция на мисленето на различните собственици и мениджъри. Обяснява също къде са често срещаните проблеми, грешки и пропуски в бизнеса и поведението им. „ТИ ВОДИШ“ оказва силно емоционално въздействие и вдъхновява предприемачите. Помага им да променят нагласите си, което води до бързо подобрение на резултатите в техния бизнес.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 39 ЛВ.

Здравейте, радвам се че новата ми книга е привлякла Вашия интерес и съм убеден, че щом четете тези редове, то Вие неминуемо съвсем скоро ще се радвате на повече продажби и на по-успешен бизнес.

Какво ще ви даде книгата ``ТИ ВОДИШ``?

Няма по-добра инвестиция от инвестицията в информация, а добрата книга е най-добрата инвестиция, тъй като на незначителна цена човек получава голям обем безценна информация.

Няма предприемач, който да е прочел книгата „ТИ ВОДИШ“ и да не е почуствал мощен прилив на енергия и готовност за нови завоевания.

След прочитането на книгата за вас вече няма да има бариери, които да не можете да вдигнете. Няма да има недостижими цели, а тези които ви казват, че нещо няма как да стане няма да успеят да ви разочароват, защото ще знаете кой води – ТИ ВОДИШ!

Най-лесният начин да отворите нова възможност пред вашия бизнес е да прочетете тази книга!

LinkedIn
Instagram
YouTube
ВАШИТЕ СЪРЦА
СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Меню