Sharp Mind: Игра за мозъци, която Блести със своята красота и динамика!

Развивайте мозъка на своето дете от ранна възраст: Sharp Mind не е просто игра – тя е интелектуален тренировъчен лагер! Научете се как да усъвършенствате своята визуална памет и как да развивате своето логическо мислене в динамична и забавна среда.

За всички възрасти: Независимо дали сте млад или възрастен, Sharp Mind предлага забавление и предизвикателства, които отговарят на всяка възраст. Игра, която чудесно може да се играе от цялото семейство.

Съревнователна динамика: Съберете семейството или приятелите и се гмурнете в невероятни дуели! Бъдете бързи, бъдете внимателни и докажете, че имате най-острия ум в стаята.

Елегантен дизайн: Освен функционална, играта се отличава с красив и атрактивен дизайн, който със сигурност ще привлече погледа във всяка стая.

Отзиви:
„Не можах да спра да играя Sharp Mind. Вече виждам подобрение в паметта и във възможността си да разрешавам проблеми!“ – Десислава
„Моите деца обожават Sharp Mind. Вече не седят пред компютъра, а седят заедно на масата и играят часове наред!“ – Иван

Подарете умствено забавление: Sharp Mind е перфектният подарък за всеки, който иска да подари забава, по време на която се усъвършенстват умствените способности.

Закупете вашето копие на Sharp Mind днес и влезте в света на интелектуалните предизвикателства, докато се забавлявате безкрайно!

Купете сега и превърнете всяка среща с приятели или семейно събиране в интелектуално приключение!

Играта дава възможност за съревнование на 2, 3 или 4 играчи.

Настолна игра за малки и големи, в която силната визуална памет и добрата логика имат по-голям шанс за победа.

Kъсмет30%
30%
Логика50%
50%
Визуална памет80%
80%

Очакват ви голяма забава и игра изпълнена с емоции

Всеки играч избира сет от 24 карти (12 чифта), разбърква ги и ги нарежда пред себе си в 4 редици по 6 карти или в 3 редици по 8 карти. Играчите трябва предварително да решат как ще редят картите и съответно всички редят по един и същи начин, като разбира се картите се слагат с картинките надолу.

След това започват емоциите, докато визуалната памет на всеки играч е подложена на изпитание.