Бизнес над червената линия

„Бизнес над червената линия“ е наръчник за постигане на високи цели в бизнеса и е базирана на огромния практически опит на автора. Тя ще Ви помогне да усвоите потенциала на своя бизнес или да започнете печеливш от самото начало.

Книгата ще Ви даде насоки как да изградите и развивате изключително ефективно и стратегически Вашата настояща или бъдеща компания. След прочитането й, ще сте способни да изградите силна бизнес концепция и маркетинг стратегия, с които да се отличите от конкуренцията и да повишите своята конкурентоспособност, без да се налага да давате най-ниска цена на пазара.

Бизнесът Ви ще поеме нова посока на развитие. Ще можете да работите изключително ефективно с Вашите фокус групи. Настоящите Ви клиенти ще се превърнат в извор на нови, а конкурентите Ви, ще станат за Вас източник на идеи за собственото ви развитие!

Малко бизнеси успяват, но за сметка на това голяма част от грешките са повтарящи се!

Много хора имат желание да стартират бизнес, но малко успяват да превърнат идеите се в печеливши компании. „Бизнес над червената линия“ ще ви накара да се замислите, до къде сте готови да стигнете. Ще ви помогне да видите картината и да прецените имате ли нужните знания за това начинание. Дори и да имате настоящ бизнес, едва ли не бихте искали да разберете добре ли е структуриран. Правилно ли сте ценообразували и прочие.

Стартирането на компанията и нейното развитието изискват различно ниво компетенции. Запознайте се с книгата, която помогна на хиляди предприемачи да подобрят своите бизнеси или да стартират по един по-добър начин.

ВАШИТЕ СЪРЦА

Премиера на книгата ``Бизнес над червената линия``

Представянето на книгата се проведе по време на връчване на годишните награди за Бизнес консултант на 2019 г. Радослав Благоев получи почетния приз за консултант на годината.