Бизнес над червената линия

От автора на бестселъра за стратегически продажби и убеждаваща комуникация – „Хвани Жокера“, която купиха над 15 000 човека и получи и приз за книга на годината през 2018 г.

„Бизнес над червената линия“ е наръчник за постигане на високи цели в бизнеса и е базирана на огромния практически опит на автора. Тя ще Ви помогне да усвоите потенциала на своя бизнес или да започнете печеливш от самото начало.

Книгата ще Ви даде насоки как да изградите и развивате изключително ефективно и стратегически Вашата настояща или бъдеща компания. След прочитането й, ще сте способни да изградите силна бизнес концепция и маркетинг стратегия, с които да се отличите от конкуренцията и да повишите своята конкурентоспособност, без да се налага да давате най-ниска цена на пазара.

Бизнесът Ви ще поеме нова посока на развитие. Ще можете да работите изключително ефективно с Вашите фокус групи. Настоящите Ви клиенти ще се превърнат в извор на нови, а конкурентите Ви, ще станат за Вас източник на идеи за собственото ви развитие!

Вашият бизнес възход е гарантиран!

Безплатна доставка при поръчка над 39.00 лв.

Здравейте, радвам се че новата ми книга е привлякла Вашия интерес и съм убеден, че щом четете тези редове, то Вие неминуемо съвсем скоро ще се радвате на повече продажби и на по-успешен бизнес.

Над 4000 човека закупиха книгата. Поръчай ``Бизнес над червената линия`` и усвои потенциала на своя бизнес или започни печеливш от самото начало.

Малко бизнеси успяват, но за сметка на това голяма част от грешките са повтарящи се!

Каква цена бихте платили, за да бъде бизнесът ви по-успешен?

Няма по-добра инвестиция от инвестицията в информация, а добрата книга е най-добрата инвестиция, тъй като на незначителна цена човек получава голям обем безценна информация.

Радослав Благоев е високорезултатен бизнес консултант и ментор, както и предпочитан лектор на различни семинари и конференции по теми, засягащи бизнес развитието, маркетинга и продажбите. Провел е стотици корпоративни обучения и ежедневно консултира бъдещи и настоящи български предприемачи. Още по-популярен е, като треньор по продажби. Умението на Радослав да обучава и мотивира хората е уникално!

През 2017 г. Благоев издава книгата „Хвани Жокера“, която за кратко време се превръща в бестселър, а през 2018 г е наградена с приз за книга на годината в категория бизнес! През 2019 г. самия Радослав Благоев бива награден с приз за бизнес консултант на годината.

„Бизнес над червената линия“ е накарал да се замисли всеки един предприемач независимо дали с настоящ бизнес или възнамеряващ да създава нов от нулата!

ВАШИТЕ СЪРЦА

Ако искате да се гмурнете на по-дълбоко в света на бизнеса, не пропускайте да прочетете книгата ``Бизнес над червената линия``

Премиера на книгата ``Бизнес над червената линия``

Представянето на книгата се проведе по време на връчване на годишните награди за Бизнес консултант на 2019 г. Радослав Благоев получи почетния приз за консултант на годината.

Меню