ИЗКУСТВОТО НА ПРОДАЖБАТА

Обучение по продажби, което ще ви покаже, че комуникацията е власт, която не ни е дадена по рождение. Единствените хора, които осигуряват приходи на дадена компания са търговците, а продажбата не е достатъчно изучавана и не й се отделя достатъчно време, което е в противоречие с важността й за бизнеса.

Гмурнете се на дълбоко в продажбите и убеждаващата комуникация. Нека вникнем в психологията на потребителя и в механизмите за оказване на влияние.

  • Еднодневно обучение по продажби, съвкупност от теория, практика, видео, анализи. Ден изпълнен с емоция и полезни насоки.

Обучението по продажби е нещо, което трябва да преживеете. Ползите от него са различни за всеки участник. Много зависи къде сте в момента и къде искате да стигнете. Вашата нагласа, желание, воля, амбиция, са от значение за усвояването на материята.

Обучението по продажби показва големите възможности на комуникацията. Начини за справяне с възражения. Ефективно използване на всяка една информация и трансформирането й в полза на продаващия. Има още много, което се случва по време на обучението, но то само по себе си не може да превърне човек в супер успешен търговец. Изискват се продължителни тренировки и анализи, ако искате да достигнете високо ниво в убеждаващата комуникация.

КАК ЩЕ ВИ СЕ ОТРАЗИ НА БИЗНЕСА 10% РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ?

Обучението е много добра комбинация от модули, в които информацията бива подадена към присъстващите по изключително достъпен начин под формата на теория, видео, практика и анализи.

С придобитите знания, ще можете да увеличите ефективността на Вашия маркетинг и продажби, да създавате значително по-ефективни и стратегически издържани маркетингови активности, а в директните продажби ще имате завидни резултати. Разбира се с практиката резултатите, ще се увеличават.

Подходът Ви в продажбите ще стане в пъти по-резултатен и гарантирано, ще продавате по-добре от всякога!

Ще се научите да добавяте и отнемате стойност. Вече цената няма да бъде водещ фактор в продажбите. Ще можете да планирате стратегически и да се отличавате изключително интелигентно от конкуренцията.

Представените стратегии, лостове и механизми за ефективни продажби, ще променят и/или изключително добре, ще допълнят разбиранията Ви за продажбите.

Бизнесът Ви ще поеме нова посока на развитие, а търговците ще заключват сделките с лекота – прилагайки доказано ефективни техники за оказване на влияние.

Ще можете да работите много ефективно с Вашата фокус група. Вашите клиенти ще станат извор на нови, а конкурентите ще се превърнат в източник на идеи за бизнес развитие!

След обучението, присъствалите се чувстват мотивирани и окрилени, готови за завоюване на пазарен дял и постигане на високи цели!

С допълнителни тренировки, прилагайки наученото, всеки един ще може да оказва сериозно влияние, да бъде убедителен и да продава с лекота, както в директните продажби така и в продажбите от разстояние.

Сложете край на слабите месеците с обороти под необходимия минимум!

„Изкуството на продажбата“ е професионално обучение, съчетаващо теория и практика, създадено по ноу-хау на Радослав Благоев, който е професионален бизнес консултант, като през 2019 г. бе награден с приз „Бизнес консултант на годината“. Изключително ефективен треньор по продажби, с голям практически опит. Автор на бестселъра „Хвани Жокера“ за стратегически продажби и убеждаваща комуникация (книгата бе отличена с приз, „книга на годината“ в категория бизнес за 2018 г). Автор на книгата „Бизнес над червената линия“ Автор на книгата, която „уволнява“ служители „ТИ ВОДИШ“, Създател на страегическата бизнес игра „You Lead“.

Връчване на голямата награда - Бизнес консултант на 2019 г.

ВАШИТЕ СЪРЦА

Колебаете се дали това обучение е за вас? Прочете книгата ``Хвани Жокера`` и може би след това, ще ви е по-лесно да вземете решение.

Еднодневно обучение | цена за 1 човек
190 лв. SALES MASTER PROGRAM
  • Еднодневно обучение
  • 2 кафе паузи ( включени в цената)
  • 1 обяд на блок маса (включен в цената)
  • Сертификат
Еднодневно обучение | цена за 3 човека
480 лв. SALES MASTER PROGRAM
  • Еднодневно обучение
  • 2 кафе паузи ( включени в цената)
  • 1 обяд на блок маса (включен в цената)
  • Сертификат
Меню