ИЗКУСТВОТО НА ПРОДАЖБАТА

Обучението разкрива безкрайните възможности на комуникацията в продажбите. Научете се да управлявате възраженията, да използвате информацията умело и да я трансформирате в инструмент за успешни продажби. Въпреки че курсът предоставя солидна основа, истинското майсторство в продажбите изисква редовни тренировки и анализи. Ако желаете да станете истински майстор на убеждаващата комуникация, тогава сте на правилното място.

Това обучение е проведено над 400 пъти!

Комуникацията е власт: Не сме родени майстори в убеждаващата комуникация, но можем да се обучим.

Сърцето на бизнеса: Търговците са жизненоважни за успеха на всяка компания. Разберете защо продажбата е така критична и как можете да я доминирате.

Поглед отблизо: Изследване на потребителската психология и техники за оказване на влияние.

Ефективна методика на преподаване: Комбинация от теория, практически упражнения, анализи и видео материали. Един ден, преливащ от вдъхновение и практически уроци.

Готови ли сте да вземете контрол над вашата комуникация и да станете незаменим актив за вашия бизнес?

YouTube
LinkedIn
Instagram

КАК ЩЕ ВИ СЕ ОТРАЗИ НА БИЗНЕСА 10% РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ?

Обучението е много добра комбинация от модули, в които информацията бива подадена към присъстващите по изключително достъпен начин под формата на теория, видео, практика и анализи.

С придобитите знания, ще можете да увеличите ефективността на Вашия маркетинг и продажби, да създавате значително по-ефективни и стратегически издържани маркетингови активности, а в директните продажби ще имате завидни резултати. Разбира се с практиката резултатите, ще се увеличават.

Подходът Ви в продажбите ще стане в пъти по-резултатен и гарантирано, ще продавате по-добре от всякога!

Ще се научите да добавяте и отнемате стойност. Вече цената няма да бъде водещ фактор в продажбите. Ще можете да планирате стратегически и да се отличавате изключително интелигентно от конкуренцията.

Представените стратегии, лостове и механизми за ефективни продажби, ще променят и/или изключително добре, ще допълнят разбиранията Ви за продажбите.

Бизнесът Ви ще поеме нова посока на развитие, а търговците ще заключват сделките с лекота – прилагайки доказано ефективни техники за оказване на влияние.

Ще можете да работите много ефективно с Вашата фокус група. Вашите клиенти ще станат извор на нови, а конкурентите ще се превърнат в източник на идеи за бизнес развитие!

След обучението, присъствалите се чувстват мотивирани и окрилени, готови за завоюване на пазарен дял и постигане на високи цели!

С допълнителни тренировки, прилагайки наученото, всеки един ще може да оказва сериозно влияние, да бъде убедителен и да продава с лекота, както в директните продажби така и в продажбите от разстояние.

Сложете край на слабите месеците с обороти под необходимия минимум!

„Изкуството на продажбата“ е професионално обучение, съчетаващо теория и практика, създадено по ноу-хау на Радослав Благоев, който е професионален бизнес консултант, като през 2019 г. бе награден с приз „Бизнес консултант на годината“. Изключително ефективен треньор по продажби, с голям практически опит. Автор на бестселъра „Хвани Жокера“ за стратегически продажби и убеждаваща комуникация (книгата бе отличена с приз, „книга на годината“ в категория бизнес за 2018 г). Автор на книгата „Бизнес над червената линия“ Автор на книгата, която „уволнява“ служители „ТИ ВОДИШ“, Създател на страегическата бизнес игра „You Lead“.

Връчване на голямата награда - Бизнес консултант на 2019 г.

ВАШИТЕ СЪРЦА

Колебаете се дали това обучение е за вас? Прочете книгата ``Хвани Жокера`` и може би след това, ще ви е по-лесно да вземете решение.

Еднодневно обучение | цена за 1 човек
250 лв.
  • Еднодневно обучение
  • 2 кафе паузи ( включени в цената)
  • Обяд (включен в цената)
  • Сертификат
Еднодневно обучение | цена за 3 или повече човека
Пуснете запитванеSALES MASTER PROGRAM
  • Еднодневно обучение
  • 2 кафе паузи ( включени в цената)
  • Обяд (включен в цената)
  • Сертификат
Меню