Бизнес консултации

  • Бизнес консултациите, ще Ви помогнат да разгърнете потенциала на Вашия бизнес
  • Винаги е добре да повишите продажбите чрез стратегия
  • Да повишите репутацията на бранда е важно, за да добавите стойност в процеса на размяна на стойности, наричан продажба
  • Служителите са най-големият актив на една компания, затова трябва да работят сплотено и да преследват обща цел
  • Търговският отдел е единственият, които носи приходи в една компания, нека заедно да го направим супер ефективен.

Работя с клиентите си по собствен модел, разработен и усъвършенстван през годините, за да бъда максимално ефективен и полезен на Вас и Вашия бизнес.

Само през последните 8 години помогнах на над 500 компании да подобрят значително своята бизнес ефективност и на не по-малко предприемачи да подобрят своя бизнес план и бизнес концепция.

YouTube
LinkedIn
Instagram

Уважаеми клиенти, моля запазете час, като маркирате в календара свободна дата, в удобен за вас ден.

Връчване на голямата награда - Бизнес консултант на 2019 г.

ЗАПАЗЕТЕ СИ ДЕН ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Моля да направите резервация, като изпозлвате календара!

Уважаеми клиенти, консултацията е с продължителност до 2 часа и е на цена от 200 лв. Може да се провежда и онлайн при желание на клиента. След като натиснете бутона „ИЗПРАТИ“ изчакайте 10 секунди, за да мине резервацията. Ще се свържа с вас в рамките на 24 часа, за да потвърдя резерваията Ви.
Календарът се зарежда...
Powered by Booking Calendar
- Свободна
25
- Заета
25
- Резервирана

Радослав Благоев

Всички клиенти на Радослав постигат положителна промяна. Той им действа вдъхновяващо и мотивиращо, а концептуалното му и стратегическо мислене, дава силен възходящ тренд на бизнесите.

ОТЗИВИ ОТ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
Бизнес консултация
200 лв.Продължителност до 120 минути
  • Еднократна консултация. След консултацията, ще прецените дали да работим по-дълго време заедно. Напълно възможно е даден бизнес казус да не може да бъде решен в рамките на една консултация.

Персонален план

Всеки бизнес се нуждае от различна подкрепа. За Вашия бизнес, ще разработим персонален план с помощта, на който да постигнете желаните резултати.

Бизнес система

За да може един бизнес да расте и да устоява на различни сътресения и обстоятелства е добре да се превърне в система.

Стратегически маркетинг

Всяка компания има нужда от добър маркетинг, а за да е такъв е нужно да бъде изградена стратегия с помощта, на която да бъдат преследвани поставените пред бизнеса цели.

Разбира се, че не! Имам различни клиенти. Някои са собственици на не особено успешни бизнеси, други са съвсем в началото, трети имат сериозни бизнес проблеми, макар и бизнесите им да правят големи годишни обороти. Някои идват с намерение да започват бизнес, но искат да бъдат по-подготвени преди да се впуснат в това предизвикателство.

Меню