Бизнес консултации

  • Бизнес консултациите ще Ви помогнат да разгърнете потенциала на Вашия бизнес
  • Винаги е добре да повишите продажбите чрез работеща стратегия
  • Да повишите репутацията на бранда е важно, за да добавите стойност в процеса на размяна на стойности, наричан продажба
  • Служителите са най-големия актив на една компания, затова трябва да работят сплотено и да преследват обща цел
  • Търговският отдел е единственият, които носи приходи в една компания, нека заедно да го направим супер ефективен.

Работя с клиентите си по собствен модел разработен и усъвършенстван през годините, за да бъда максимално ефективен и полезен на Вас и Вашия бизнес.

До сега, чрез бизнес консултации съм помогнал на повече от 800 компании да подобрят значително своята бизнес ефективност и на не по-малко предприемачи да подобрят своя бизнес план и бизнес концепция. Запишете си час за бизнес консултация.

YouTube
LinkedIn
Instagram

Уважаеми клиенти, моля запазете час за бизнес консултация, като маркирате в календара свободна дата в удобен за вас ден.

Връчване на голямата награда - Бизнес консултант на 2019 г.

ЗАПАЗЕТЕ СИ ДЕН ЗА БИЗНЕС КОНСУЛТАЦИЯ

Моля да направите резервация за бизнес консултация, като изпозлвате календара!

Уважаеми клиенти, бизнес консултацията е с продължителност до 2 часа и е на цена от 300 лв. без вкл. ДДС.

Може да се провежда и онлайн при желание от ваша страна.

След като натиснете бутона „ИЗПРАТИ“, изчакайте 10 секунди, за да мине заявката. Ще се свържа с вас в рамките на 24 часа, за да потвърдя резервацията Ви.

Календарът се зарежда...
Powered by Booking Calendar
- Свободна
30
- Заета
30
- Резервирана

Радослав Благоев - Бизнес консултант

Всички клиенти на Радослав постигат положителна промяна. Той им действа вдъхновяващо и мотивиращо, а концептуалното му и стратегическо мислене, дава силен възходящ тренд на бизнесите. Бизнес консултациите са важни за бизнеса, точно както консултациите с лекар са важни за здравето на човек.

ОТЗИВИ ОТ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
Бизнес консултация
300 лв.Продължителност до 120 минути
  • Еднократна бизнес консултация. След бизнес консултацията ще прецените дали да работим по-дълго време заедно. Напълно възможно е даден бизнес казус да не може да бъде решен в рамките на една бизнес консултация.

Персонален план

Всеки бизнес се нуждае от различна подкрепа. За Вашия бизнес ще разработим персонален план с помощта, на който да постигнете желаните резултати.

Бизнес система

За да може един бизнес да расте и да устоява на различни сътресения и обстоятелства е добре да се превърне в система.

Стратегически маркетинг

Всяка компания има нужда от добър маркетинг, а за да е такъв е нужно да бъде изградена стратегия с помощта, на която да бъдат преследвани поставените пред бизнеса цели.

Разбира се, че не! Имам различни клиенти. Някои са собственици на не особено успешни бизнеси, други са съвсем в началото, трети имат сериозни бизнес проблеми, макар и бизнесите им да правят големи годишни обороти. Някои идват с намерение да започват бизнес, но искат да бъдат по-подготвени преди да се впуснат в това предизвикателство.

Меню