Бизнес консултации: Усвои потенциала на своя бизнес

Разкриването на пълния потенциал на вашата компания често изисква поглед отвън. Позволете ми да ви помогна в разкриването на новите възможности, които чакат да бъдат усвоени.

Продажби: Подобряване на продажбите не е просто дейност, това е изкуство. Изграждането на работеща стратегия може да промени напълно динамиката на вашия бизнес.

Бранд Репутация: Създаването на доверие и авторитет в сферата на вашата дейност, не просто укрепва отношенията с клиентите, но и печелите възможността да определяте ценовата политика на вашите продукти или услуги с покачване на стойността им.

Вашият Екип: Всеки успешен бизнес разчита на своя екип. Създаването на обединен, мотивиран екипа може да промени резултатите ви от осредни до изключителни.

Търговски Отдел: Правилно управляван, този отдел може да бъде двигател, който задвижва фирмата напред.

Презпоследните 10 години проведох над 1500 консултации, което ми помогна да създам собствен уникален модел за бизнес консултации, който се доказа като успешен за повече от 800 компании. Позволете ми да предложа опита и уменията си, за да ви помогна да вдигнете вашия бизнес на следващото ниво. Запишете час за консултация и заедно да вървим към вашия следващ успех.

YouTube
LinkedIn
Instagram

Уважаеми клиенти, моля запазете час за бизнес консултация, като маркирате в календара свободна дата в удобен за вас ден.

Връчване на голямата награда - Бизнес консултант на 2019 г.

ЗАПАЗЕТЕ СИ ДЕН ЗА БИЗНЕС КОНСУЛТАЦИЯ

Моля да направите резервация за бизнес консултация, като изпозлвате календара!

Уважаеми клиенти, бизнес консултацията е с продължителност до 2 часа и е на цена от 300 лв. без вкл. ДДС.

Може да се провежда и онлайн при желание от ваша страна.

След като натиснете бутона „ИЗПРАТИ“, изчакайте 10 секунди, за да мине заявката. Ще се свържа с вас в рамките на 24 часа, за да потвърдя резервацията Ви.

Календарът се зарежда...
Powered by Booking Calendar
- Свободна
30
- Заета
30
- Резервирана

Радослав Благоев - Бизнес консултант

Всички клиенти на Радослав постигат положителна промяна. Той им действа вдъхновяващо и мотивиращо, а концептуалното му и стратегическо мислене, дава силен възходящ тренд на бизнесите. Бизнес консултациите са важни за бизнеса, точно както консултациите с лекар са важни за здравето на човек.

ОТЗИВИ ОТ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
Бизнес консултация
300 лв.Продължителност до 120 минути
  • Еднократна бизнес консултация. След бизнес консултацията ще прецените дали да работим по-дълго време заедно. Напълно възможно е даден бизнес казус да не може да бъде решен в рамките на една бизнес консултация.

Персонален план

Всеки бизнес се нуждае от различна подкрепа. За Вашия бизнес ще разработим персонален план с помощта, на който да постигнете желаните резултати.

Бизнес система

За да може един бизнес да расте и да устоява на различни сътресения и обстоятелства е добре да се превърне в система.

Стратегически маркетинг

Всяка компания има нужда от добър маркетинг, а за да е такъв е нужно да бъде изградена стратегия с помощта, на която да бъдат преследвани поставените пред бизнеса цели.

Разбира се, че не! Имам различни клиенти. Някои са собственици на не особено успешни бизнеси, други са съвсем в началото, трети имат сериозни бизнес проблеми, макар и бизнесите им да правят големи годишни обороти. Някои идват с намерение да започват бизнес, но искат да бъдат по-подготвени преди да се впуснат в това предизвикателство.

Меню