Хвани Жокера

Бестселър за България. Продадена в над 20 000 броя. От автора на професионалното обучението “Изкуството на продажбата”, което посетиха на 10 000 човека в България. Книгата „Хвани Жокера“ се превърна в любимата книга на търговци и предприемачи. Мнозина споделиха, че не са я оставили, докато не са я прочели.

Книга която се чете на един дъх, съдържаща безценния опит на нейния автор – Радослав Благоев, който е професионален бизнес консултант, като през 2019 г. бе награден с приз “Бизнес консултант на годината”.  Книгата „Хвани Жокера“ също бе отличена с приз – Книга на годината за 2018 г. в категория бизнес.

„Хвани Жокера“ е безценен инструмент за постигане на високи цели в бизнеса, маркетинга, продажбите. Книгата се основава на огромния практически опит, целенасочени изследвания и анализи на автора. Тя ще ви помогне да разработвате отлични търговски стратегии и да реализирате резултати, които сте смятали за непостижими. Книгата ще обърне представите ви за ефективни продажби и убеждаваща комуникация.

Какво ще ви даде книгата ``Хвани Жокера``?

Тази книга ще ви направи по-успешни комуникатори, ще ви покаже как да продавате лесно и бързо, а клиентите ви да бъдат по-удовлетворени от всякога. Едно уникално съчетание на бизнес и художествена литература, което ще ви преведе през чуден път, отъпкан лично от нейния автор. Път, който води до сериозни ръстове в продажбите и придобиване на нови продажбени умения.

Радослав Благоев е високорезултатен бизнес консултант, както и предпочитан лектор на различни семинари и конференции по теми, засягащи бизнес развитието, маркетинга и продажбите. Провел е стотици корпоративни обучения и консултира бизнеси в разнородни браншове. Той е експерт по ефективни продажби, стратегически маркетинг, убеждаваща комуникация.

Радослав се концентрира върху развитието на модерни и работещи маркетинг стратегии и стратегии за продажби на базата на дълбокото познаване на спецификите на различните профили клиенти. Бизнес философията му се основава на изучаването на психологията на потребителите и на таргетирания подход за интегрирана маркетингова комуникация и продажби.

Запознайте се икнига „Бизнес над червената линия„, която ще Ви даде насоки как да изградите и развивате изключително ефективно и стратегически Вашата настояща или бъдеща компания. След прочитането й, ще сте способни да изградите силна бизнес концепция и маркетинг стратегия, с които да се отличите от конкуренцията и да повишите своята конкурентоспособност, без да се налага да давате най-ниска цена на пазара.

2018-та година „Хвани Жокера“ става книга на годината в категория бизнес литература!
Снимки от премиерата на книгата през 2017-та година.
ВАШИТЕ СЪРЦА